doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Rapper Boef krijgt 2,5 jaar rijontzegging na hoger beroep

Nadat Boef op op YouTube deelde dat hij met zijn auto met 300 km per uur over de snelweg reed, kreeg hij in januari 2019 van de rechter 18 maanden rijontzegging en een boete van 6500 euro. De rapper ging in hoger beroep, maar dat was geen succes.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Rapper Boef krijgt 2,5 jaar rijontzegging na hoger beroep

Soufain Boussaadia, zoals Boef in werkelijkheid heet, kreeg de boete en rijontzegging voor "excessief" rijgedrag dat "thuishoort op een circuit”, aldus het Openbaar Ministerie. Hij was het niet eens met de straf en ging in hoger beroep.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Boef bekende weliswaar dat hij met hoge snelheid op de snelweg had gereden en gaf aan dat hij dit ‘stoerdoenerij’ vond en dat hij het afgelopen jaar veranderd zou zijn. Dat hij met 165 km per uur door het centrum van Tilburg gereden had, ontkende hij echter.

Het in hoger beroep gaan van de rapper was geen succes en hij is alsnog schuldig verklaard. De rechter heeft hem 2,5 jaar rijontzegging gegeven, waarvan 1 jaar voorwaardelijk. Daarnaast krijgt Boef twee weken voorwaardelijke celstraf en een boete van 6500 euro.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws