Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hoog tijd voor een lik Sikkens verf

Er bestaan weinig klussen die zo veel voldoening geven en tegelijkertijd zo vaak overgeslagen worden als schilderwerk. Bij dezen dus even wakeup-call om aan de slag te gaan met schilderen.

Hoog tijd voor een lik Sikkens verf

Eigenlijk weten we wel waarom veel mensen hun schilderwerk aan de kant schuiven. Want hoewel de bekraste en bevlekte muren bij de meeste mensen wel een lik verf kunnen gebruiken, is het wegschuiven van meubels en het afdekken van je laminaat of vloerbedekking natuurlijk niet een al te interessant uitzicht. Bovendien heeft niet iedereen evenveel tijd om zelf met een kwast in de weer te gaan en is het inhuren van een schilder soms ook net even wat te prijzig.

Toch is het handig om je huis eens in de zoveel jaar onder handen te nemen. Vooral keukens, gangen en huiskamers, waar vaak genoeg met meubels tegen de muren geschuurd wordt en meer dan eens met eten gesmeten wordt, is het handig om de kwast om de paar jaar tevoorschijn te halen, want de schade stapelt snel op en dat doet het uiterlijk van je huis niet veel goeds. Een snelle zoekactie op Google zegt dat je om de twee-drie jaar een nieuwe laag verf op je meest-beschadigde muren moet aanbrengen. Misschien een tikkeltje overdreven, maar ver van het ideaal zal het in ieder geval niet af zitten, dus blijf niet stilzitten en stroop je mouwen maar op, want als je eenmaal bezig bent, is het zo gepiept.

Als je dan aan de slag gaat: doe het dan goed. Zorg dat je kwalitatieve verf in huis haalt, zoals bijvoorbeeld Sikkens verf, want als je toch bezig bent, is het ook zaak om het meteen met wat waardigheid aan te pakken. Duur hoeft het bovendien niet te zijn, want als je bij Verfcompleet Sikkens verf bestelt, bespaar je een hele smak geld, vaak meer dan 30%. Sikkens is bovendien eerstegraads kwaliteitsverf en bij Verfcompleet wordt het bovendien thuis geleverd. Heb je meer interesse om je buitenmuren een lik verf te geven? Dan zit je met Sikkens bij Verfcompleet ook aan het goede adres.

Laat je dus niet langer tegenhouden en steek je handen uit de mouwen, want het resultaat mag er zeker zijn.

Lifestyle
  • Unsplash