doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Rachel Hazes deelt sneer uit aan dochter Roxeanne: 'Schaam je'

Nadat er vorige week een hoop te doen was over de Hazes-documentaire laait de ruzie weer op tussen Rachel en Roxeanne.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Rachel Hazes Roxeanne Hazes

Het Hazes-drama zet nog even door. Dit weekend was het Rachel die via Instagram de aanval opende op haar dochter Roxeanne. Het drama begon allemaal met Monique Westenberg, die haar jarige hond in de schijnwerpers zette. Tussen Roxeanne en Monique zit het ondanks de breuk met André nog wel snor. Bovendien kunnen de honden van de twee vrouwen het prima met elkaar vinden. “Fenders vriendje. Gefeliciteerd!”, liet de zangeres daarom weten bij een Instagram-foto van de jarige viervoeter.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Kennelijk scrolt Rachel ook nog regelmatig door het Instagram-account van haar ex-schoondochter en die werd niet zo vrolijk van de felicitatie. En dat liet ze horen ook: “@roxeannehazes hij had beter vriendjes met Davinci (de vroegere hond van Roxeanne, red.) kunnen worden in plaats van hem na negen jaar weg te doen! Schaam je", was haar reactie op het de felicitatie.

Laaiende volgers

De uithaal van moederlief kon op weinig steun van Instagrammend Nederland rekenen. Ruim 1500 volgers gaven haar in de reacties een veeg uit de pan. Veel mensen werden er hondsdol van dat Rachel de verjaardag van een viervoeter gebruikt om de familievete weer aan te wakkeren.

Docu-drama

De ruzie tussen Rachel en Roxeanne gaat al lange tijd terug, maar lijkt de laatste tijd een nieuw niveau te hebben bereikt. De documentaire Kleine Jongen over het leven van André Hazes speelt daarbij een grote rol. Rachel staat volledig achter de documentaire, terwijl Roxeanne liet weten erg gekwetst te zijn door de privébeelden die erin vertoond worden. Ook haar halfzus Nathalie Hazes liet weten dat ze niet te spreken was over de documentaire.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws