Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Briljant: McLaren dief vraagt om nieuwe sloten bij de dealer

Een brutale crimineel leek het geen probleem om even bij de dealer te vragen om nieuwe sloten voor zijn gestolen McLaren 570S. De lokale politie kon de actie niet waarderen.

Briljant: McLaren dief vraagt om nieuwe sloten bij de dealer

Bijna elke autoliefhebber zou graag een supercar willen hebben. Voor de gewone sterveling blijft een auto als de McLaren 570S echter onbereikbaar. Een man in Birmingham had geen zin om te blijven dromen en jatte daarom een feloranje exemplaar bij een appartementencomplex. De eigenaar was op dat moment in het buitenland, dus de 31-jarige dief kon rustig zijn gang gaan.

Brutaal

De crimineel maakte zich blijkbaar zorgen dat een conculega zijn nieuwe aanwinst over zou nemen, want hij ging al snel op zoek naar een nieuw setje sloten. Helaas voor hem zijn onderdelen voor een McLaren niet bij elke pomp te koop. De man zag daarom geen andere optie dan bij een lokale McLaren specialist binnen te lopen. Hij claimde de rechtmatige eigenaar te zijn en gewoon even wat nieuwe sloten nodig te hebben.

Leuk geprobeerd

Zijn rare verhaal wekte de nodige argwaan op. Nadat het kenteken nagetrokken was werd daarom de politie ingeschakeld. De autodief werd meteen ingerekend en beschuldigd van autodiefstal en fraude. Laten we hopen dat hij zijn lesje niet geleerd heeft, dan is hij de volgende keer tenminste net zo makkelijk te pakken.

Misdaad
  • Brum City Centre Police via Twitter