doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Russische Popeye moet onder het mes

De Russische MMA-vechter en voormalig soldaat Kirill Tereshin mag zijn enorme armen uitzwaaien. ‘Popeye’ of ‘Bazooka’ besloot jaren geleden om zijn biceps vol te pompen met een mengsel van olie, alcohol en verdovingsmiddel. Dat bleek achteraf niet heel verstandig te zijn.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Russische Popeye moet onder het mes

Kirill Tereshin heeft de laatste kans gehad om zijn enorme spierballen te laten rollen. De rus moet een operatie ondergaan om zijn onmenselijke biceps leeg te laten pompen, anders loopt hij de kans om zijn armen door ontstekingen voor eeuwig kwijt te raken. In 2017 kreeg hij al waarschuwingen van artsen dat hij zo snel mogelijk actie moest ondernemen, maar hij had lak aan het commentaar van de medische wereld. Nu zijn enorme armen echte voor goed dreigen te verdwijnen, gaat hij toch maar onder het mes.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het kostte ‘Popeye’ een aantal operaties om zijn armen zo op te pompen. Als jonge twintiger zette hij de eerste spuit in zijn spieren, nadat hij zich aangemeld had voor het Russische leger. Onzekerheid over zijn kleine armpjes was de belangrijkste reden. Nadat hij ontdekte dat hij heel wat extra aandacht kreeg op Instagram, besloot hij om nog even extra bij te tanken. In totaal werd er aan elke kant drie liter olie ingebracht.

Erg effectief zijn de armen van Tereshin overigens niet, want aan spierkracht voegt het wondermiddel niets toe. Als alles straks eenmaal leeggezogen is, houdt hij nog maar weinig arm over, maar dat is nog altijd beter dan niets.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws