doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Kappers mogen scharen en de jeugd mag ballen, maar sekswerkers mogen dat niet

Haagse bronnen zijn niet echt watervast op persco-dagen, dus er wordt weer rijkelijk gelekt. Volgens de laatste berichten kunnen sommige mensen weer sporten en mogen ook bepaalde contactberoepen weer uitgevoerd worden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Kappers mogen scharen en de jeugd mag ballen, maar sekswerkers mogen dat niet

De NOS kwam met de primeur voor vanavond: premier Rutte gaat ons vertellen dat we eindelijk weer wat meer mogen. De meeste contactberoepen, zoals kappers, schoonheidsspecialisten en rij-instructeurs mogen de handen weer uit de mouwen steken. Alleen sekswerkers moeten de kleren nog aanhouden, want zij mogen hun beroep nog niet uitoefenen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Sporten en shoppen

Ook kunnen sommige sporters weer het veld op. Iedereen onder de 28 jaar mag weer aan de slag met teamsport. Sportfanaten boven die leeftijd moeten zich voorlopig nog in hun eentje zien te redden. Daarnaast mogen niet-essentiële winkels op afspraak de deur opendoen. Waarschijnlijk geldt er dan een limiet van 1 bezoeker. Dat wordt dus lekker een dagje in je eentje de hele Ikea opeisen.

Al die activiteit moet uiteraard wel allemaal voor 21.00 gebeuren, want de avondklok: die zet wel gewoon nog even door, tot minstens 15 maart om precies te zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws