doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vader die huis met vrouw en kinderen in brand stak wordt onderzocht in Pieter Baan Centrum

Het strafproces tegen de 49-jarige Martijn den B., die in november zijn huis in brand stak terwijl zijn vrouw en kinderen binnenzaten, is van start gegaan. Uit de eerste zitting bleek dat hij voor onderzoek naar het Pieter Baan Centrum zal gaan.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vader die huis met vrouw en kinderen in brand stak wordt onderzocht in Pieter Baan Centrum

In de ochtend van 7 november van vorig jaar goot Martijn den B. benzine over zijn woning, waarna hij het huis in brand stak. Zijn vrouw en twee van zijn zoons winsten te ontkomen, maar liepen wel verwondingen op. De derde zoon, de 14-jarige Vigo, kon niet aan het vuur ontsnappen en kwam door de brand om het leven.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het Openbaar Ministerie vervolgt Den B. voor moord en drie keer poging tot moord vanwege de brandstichting. Tot nu toe heeft Den B. meegewerkt aan de verhoren van de politie, ‘voor zover hij zich dingen kan herinneren’. De uitspraak van de politie wekt de suggestie dat er problemen zijn met de geestvermogens van Den B. In het Pieter Baan Centrum zal daar verder onderzoek naar gedaan worden. Martijn den B. heeft aangegeven daar aan mee te willen werken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws