doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Jaarhoroscoop 2021; wat gaat het nieuwe jaar jou brengen?

Jaarhoroscoop 2021; een nieuw jaar met een schone lei. Elk jaar krijgen we een nieuwe start, een nieuwe kans om ons leven te verbeteren.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Jaarhoroscoop 2021; wat gaat het nieuwe jaar jou brengen?

Een horoscoop kan jou inzichten geven waar je misschien nog niet eerder over hebt nagedacht. Bekijk in dit artikel jouw jaarhoroscoop en kom erachter wat 2021 jou te bieden heeft!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');


Horoscoop RAM 2021
Anders dan in 2020, belooft het nieuwe jaar meer aandacht voor jezelf en jouw eigen behoeften. Dit komt doordat de oosterse helft van de ram dominant is dit jaar. Onderwerpen die aan bod komen zijn: geld, je loopbaan, vriendschappelijke verbanden, en spiritualiteit. Doordat je 7e huis niet echt heel vol is dit jaar, blijf je erg tevreden in je huidige, vertrouwde situatie. Wel zitten Jupiter en Saturnus in je 11e huis, wat tot ambivalente en twijfelachtige gevoelens kan leiden op het gebied van vriendschappen, dromen, en hoop. Vrienden die niet het beste met je voor hebben kan je beter dit jaar afscheid van nemen.

Horoscoop STIER 2021
In het jaar 2021 focus je je vooral op je werk, uiterlijk, religie en/of cultuur, en vriendschappen. Vooral je carrière is belangrijk voor je. Er gebeurt weinig op het gebied van financiën, maar je bent hier tevreden mee. Sinds maart 2020 heeft Saturnus een negatieve invloed op jouw sterrenbeeld, wat betekent dat je je iets minder energiek kan voelen. Ook Uranus staat in Stier dit jaar. Dit is zo sinds maart 2019 en zal ook nog jarenlang blijven. Hierdoor zal je toch moeten werken aan je vermogen om te kunnen omgaan met veranderingen, ook al hou je hier niet zo van. Op het gebied van liefde zal er veel gebeuren, of je nu in een relatie bent of niet. Dus wees hierop voorbereid en grijp je kansen.

Horoscoop TWEELINGEN 2021
Ook voor tweelingen ligt het jaar 2021 ruim open voor zelfontwikkeling op allerlei gebieden, zoals cultuur, carrière en spiritualiteit. Jupiter staat in vissen wat positieve invloed zal hebben op jouw carrière en liefdesleven. Uranus in je 12e huis zal voor meer openheid tegenover spiritualiteit zorgen en je ook helpen op sociaal gebied. Je zoekt naar antwoorden en wijsheid, en die zul je dit jaar vinden. Ook besteed je meer aandacht aan je lichaam en uiterlijk.

Horoscoop KREEFT 2021
2021 voor kreeften staat voor liefde, cultuur, persoonlijke ontwikkeling, en sociaal bezig zijn. Vooral vergeleken met vorige jaren zal je meer energie hebben in 2021. Er zijn komend jaar twee eclipsen in je 6e huis. Dit kan zorgen voor veranderingen op werk, in je loopbaan of van je lifestyle. Gezond eten en bewegen zijn belangrijker voor je dit jaar, zowel voor gezondheidsredenen als ijdele. Gelukkig verlaat Saturnus je 7e huis, waardoor je liefdesleven zal verbeteren en je meer initiatief zal tonen. Dit is het jaar om je relatie officieel te maken.

Horoscoop LEEUW 2021
In 2021 zal voor leeuwen de aandacht vooral liggen bij liefde, gezondheid, zelfontwikkeling en loopbaan. Je liefdesleven wordt erg onstuimig, en dit kan zowel goed of slecht zijn. Verwacht ook grote veranderingen op het gebied van carrière. Uranus staat namelijk in je 10e huis, wat voor meer instabiliteit op dat gebied zal zorgen, hoewel dit ook erg spannend en interessant kan uitpakken. Je sociale leven is erg actief, maar er zullen ook wat vriendschappen op de proef worden gesteld.

Horoscoop MAAGD 2021
Onderwerpen om in je achterhoofd te houden dit jaar zijn liefde, creativiteit, carrière en gezondheid. De westkant van sterrenbeeld Maagd is in 2021 meer dominant, wat betekent dat je je meer zal richten op anderen dan jezelf. Dit gaat leiden tot een meer sociaal leven. Je 6e huis is erg sterk aanwezig in 2021, waardoor je eindelijk wat gaat doen aan die gezonde levensstijl waar je al zo lang aan denkt. Uranus staat in je 9e huis, wat voor studenten betekent dat er veranderingen komen in richting op gebied bijvoorbeeld studie of school. Religieuze overtuigingen worden dit jaar beproefd, dus sta sterk in je schoenen maar wees niet bang voor verandering.

Horoscoop WEEGSCHAAL 2021
2021 blijkt voor weegschalen over het algemeen een heel goed jaar te worden. Doordat je 5e huis erg sterk is dit jaar, zal de positiviteit zich vooral uitdrukken op gebied van romantiek, creativiteit en plezier. Ook op het gebied van werk zullen er veel meer kansen naar je toe komen. Het 6e huis is sterk, waardoor je meer gaat letten op je eigen gezondheid. Neptunus versterkt dit tot bijna overdreven proporties, dus blijf rationeel en laat je verbeelding niet de overhand nemen. Verder is er meer aandacht voor het gezinsleven, kinderen en persoonlijke ontwikkeling.

Horoscoop SCHORPIOEN 2021

2021 wordt voor schorpioenen vooral een jaar van thuis, het gezinsleven, liefde, communicatie en creativiteit. Vooral krijgt je huis meer aandacht dit jaar op gebied van inrichting. Liefde is erg dynamisch dit jaar, wat zowel spannend als uitdagend kan zijn. Langdurige relaties vereisen meer aandacht en beginnende relaties ontwikkelen zich langzamer. Financieel gezien wordt dit een goed jaar. Dit komt doordat vooral de snelbewegende planeten zich bevinden in je 2e huis.

Horoscoop BOOGSCHUTTER 2021
Op financieel gebied wordt er heel wat opgeschoond dit jaar. Het wegkappen van onnodige uitgaven zal voor meer stabiliteit zorgen. Verder wordt het jaar redelijk rustig, met genoeg uitdaging om het interessant te houden. Let goed op je energielevels en ga er verstandig mee om. Behalve Neptunus staan alle planeten in jouw voordeel dit jaar. Besteed verder veel aandacht aan communicatie, huis en gezin, werk, en gezondheid.

Horoscoop STEENBOK 2021
2021 lijkt een goed jaar te worden voor steenbokken. Vooral dezen die zich bezighouden met communicatieve en intellectuele interesses zullen bloeien. Creativiteit en inspiratie zullen in overvloed naar jou toe komen. Pluto staat in steenbok, wat een goede kans is om aan je conditie te werken. Verder staat Jupiter in je tweede huis, wat voor geluk zorgt in geld. Vertrouw financieel gezien op je intuïtie.

Horoscoop WATERMAN 2021
In 2021 staat Saturnus in waterman, wat ervoor kan zorgen dat je je wat minder opgewekt voelt en wat serieuzer kan worden. Echter maakt dit je ook praktischer en meer georganiseerd, wat je vooruit zal helpen op gebied van geld verdienen. Met Pluto in je 12e huis blijft nog steeds spiritualiteit belangrijk voor je. Je 7e huis is echter vrij leeg, wat betekent dat op gebied van romantische relaties er niet veel gaat veranderen. Verder is er dit jaar meer aandacht voor gezin en lichaam en uiterlijk.

Horoscoop VISSEN 2021

Het jaar 2021 is voor vissen het jaar van mogelijkheden. Je hebt veel energie en dat zal je nodig hebben om kansen te grijpen. Je interesse in spiritualiteit en wetenschap neemt toe, en andere interesses zijn constant aan het veranderen. Ook op sociaal gebied groeit alles. Nieuwe vriendschappen zijn ver en dichtbij te vinden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws