doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Kind thuis door corona: Kom jij nog aan je werk toe?

Gezinnen voelen de gevolgen van corona extra hard. Thuiswerken kan een hele klus zijn als je kinderen ondertussen door je huis heen rennen. Gelukkig gaat het Landelijk Ouderpanel op zoek naar een oplossing, maar daar hebben ze jouw hulp bij nodig!
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Kind thuis door corona: Kom jij nog aan je werk toe?

Weet jij hoe het beter kan? Geef je mening in deze korte peiling over werk, kinderen en corona.

De scholen zijn wéér gesloten en de nachtmerries van ouders worden weer werkelijkheid. Werk en gezin combineren, te weinig ruimte in huis, ruzie over de opvang van de kinderen, het gemis van collega’s en mogelijke ontslagen. Veel vaders en moeders liggen wakker en maken zich zorgen.

Kinderen nog steeds vaak thuis

Meer dan de helft van de ouders heeft regelmatig een kind thuis zitten door corona. Dat zorgt nog wel eens voor problemen in het gezin en, niet onbelangrijk, op je werk. Werken is moeilijker met een loslopend kind thuis, waardoor je vaak extra lang bezig bent. En dat biertje smaakt toch net wat minder lekker als je in de avonduren werk moet afmaken.

Maak het beter

Herken je dit soort situaties? Je bent niet de enige die er tegenaan loopt. Het Landelijk Ouderpanel zet zich in om jouw situatie makkelijker te maken. Dat doen ze door jouw ervaringen te bespreken met de mensen die er iets aan kunnen veranderen, zoals de minister van Onderwijs, de Tweede Kamerleden en de media.

Je kunt daar via het Landelijk Ouderpanel dus zelf aan bijdragen. Geef nú jouw mening in deze korte peiling over werk, kinderen en corona.

Laatste nieuws