doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Pornhub geblokkeerd in heel Thailand vanwege video Koning

Het grootste schandaal dat uit onze koninklijke familie komt is een stiekem vakantiereisje naar Griekenland, maar in Thailand gaat het er toch even ietsje anders aan toe. Daar was de Koning met zijn ex-vrouw te zien op Pornhub. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus de hele site is in Thailand op slot gezet.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Pornhub geblokkeerd in heel Thailand vanwege video Koning

Het gaat om een video van het verjaardagsfeest van de koning zijn poedel FoeFoe. Het beest had de bijzonder hoge positie van luchtmaarschalk in het Thaise leger, dus het geliefde huisdier van de koning en zijn (derde) vrouw Srirasmi verdiende wel een goede knalfuif. Op zo’n lekker losgeslagen feestje gebeuren soms natuurlijk wat vreemde dingen, zo ook in dit geval.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

In de video verschijnt de toenmalige vrouw van de koning in niets meer dan een string in beeld. Alsof dat niet bijzonder genoeg is, besluit zij ook nog om kruipend over de grond een stuk taart aan FoeFoe te voeren, terwijl hare majesteit zelf uit een bak met hondenvoer eet.

Geblokkeerd

Het zal je niet verbazen dat de video, die in Thailand beter bekend is als ‘zwembadclip’, zich snel heeft verspreid over het internet. Om daar toch een stokje voor te steken, heeft de koninklijke familie de grote boosdoener, Pornhub, in het hele land verbannen.

Op het verbod van de website kwam logischerwijs heel wat kritiek. Binnen de kortste keren was #Pornhub trekking topic op Twitter. Het is nog maar de vraag of de censuur snel weer zal worden opgeheven.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws