doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man schept op dat hij dronken beter rijdt, crasht direct

Een sukkel in Amerika wilde even bewijzen dat hij met wat alcohol in het bloed een stuk beter zou kunnen rijden. Hij maakte een video waarin hij drinkend achter het stuur vertelde wat een goede chauffeur hij wel niet was. Nog geen tien minuten later crashte hij zijn auto.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man schept op dat hij dronken beter rijdt, crasht direct

In een video die live te zien was op Facebook, claimde de 47-jarige Camilo Morejon dat hij met een biertje op een stuk beter kan rijden. Dit meldt de New York Post. Samen met zijn vriendin en twee andere inzittenden reed hij in zijn zilveren Honda door de omgeving van Jersey Village in Texas. De Spaanstalige chauffeur vertelde uitgebreid dat er niks mis is met rijden onder invloed, terwijl hij met een biertje in de hand over de weg slingert.

Het kostte deze sukkel zo’n 10 minuten om het tegendeel van zijn claim te bewijzen. De kleine Honda ramde vol tegen een pick-up truck, wat alle bijrijders het leven kostte. Morejon en de chauffeur van de truck raakten zwaargewond.

Voor de aanklager is het geen moeilijke rechtszaak, aangezien Morejon zijn schuld live op video heeft bewezen. De dronken chauffeur wordt beschuldigd van rijden onder invloed en doodslag.

Laatste nieuws