Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

11-jarige steelt schoolbus - politie start grote achtervolging [+Video]

Joyriders komen wel vaker in het nieuws, maar dit is wel een hele bijzondere verschijning. Een 11-jarige jongen uit Louisiana jatte afgelopen zondag een schoolbus en besloot een avontuurlijk ritje te maken. In een video is te zien hoe hij achterna wordt gezeten door meer dan tien verschillende politiewagens.

11-jarige steelt schoolbus - politie start grote achtervolging [+Video]

Het incident vond plaats in Baton Rouge, in de Amerikaanse staat Louisiana. De 11-jarige jongen wist de politie na de diefstal ongeveer een half uur voor te blijven, totdat hij uiteindelijk tegen een boom in de voortuin van een woning aan reed.

De schoolbus raakte zwaar beschadigd door het ongeluk, maar de jonge bestuurder was ongedeerd. Hij is wel gearresteerd voor een flinke lijst misdaden, onder andere voor het stelen van de bus en het beschadigen van de voortuin waarin hij uiteindelijk tot stilstand kwam.

Bizar
  • <a href="https://www.nbcnews.com/news/us-news/11-year-old-boy-hijacks-crashes-school-bus-after-police-n1243018">https://www.nbcnews.com/news/us-news/11-year-old-boy-hijacks-crashes-school-bus-after-police-n1243018</a>
  • Still ABC News