doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Jongen redt zijn oma van woeste stier [+VIDEO]

Eens in de zoveel tijd krijgen we een echte held te zien, maar die vallen in het niet bij dit jongetje, dat toch wel ballen van staal moet hebben. Nadat hij ziet hoe zijn oma aangevallen wordt door een losgeslagen stier, aarzelt hij geen moment en schiet hij haar te hulp. Dat is wel een applausje waardig.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Jongen redt zijn oma van woeste stier [+VIDEO]

In de video is te zien hoe een oude vrouw in het Indiase Mahendragarh aangevallen wordt door een stier. Het beest stormt op haar af en ramt haar tegen de grond, waarna het dier dichtbij de hulpeloze vrouw blijft staan. Een ontsnapping lijkt voor haar zo niet mogelijk, totdat haar kleinzoon om de hoek komt rennen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De stier valt ook de kleine jongen aan, maar die weet op te krabbelen en langs het dier te kruipen. Terwijl hij nog door het beest werd getrapt, slaagt de kleinzoon van de aangevallen vrouw erin om zijn grootmoeder te bereiken. De aanval is op dat moment echter nog niet over, want terwijl de jongen zijn oma in veiligheid probeert te brengen, worden ze nog eenmaal omver gelopen door de stier.

Op dat moment schieten meerdere mensen uit de buurt het duo te hulp. Een man met een stok weet de stier af te leiden, terwijl het tweetal in veiligheid wordt gebracht. Later is gebleken dat iedereen het ongeluk heeft overleefd, maar dat er in totaal wel drie mensen gewond zijn geraakt. Op dit moment is nog niet duidelijk wie de derde persoon precies is.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws