doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man steelt helikopter om vrouw uit gevangenis te halen

Ooit iemand gezien die zoveel moeite deed om zijn vrouw bij zich te houden? Deze Belgische man zette alles op alles om zijn madame weer terug in huis te krijgen. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man steelt helikopter om vrouw uit gevangenis te halen

Mike Gielen, 24, liet zich niet zomaar scheiden van zijn geliefde: de 27-jarige Kristel Appelt. Ze moest hem verlaten nadat ze gearresteerd was voor de moord op haar vorige partner. We snappen heel goed dat je zo’n betrouwbare vrouw natuurlijk niet kwijt wilt raken. Mike bedacht daarom een plan om haar zo snel mogelijk weer terug te krijgen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De 24-jarige huurde een helikopter om ‘luchtfoto’s te maken voor een reportage over gevangenissen’. Toen Mike samen met een paar anderen ingestapt was, richtte hij een pistool op de pilote en dwong haar om naar de gevangenis te vliegen. Daar lukte het haar echter niet om te landen, waardoor de groep gedwongen was om de vrouw van Mike achter te laten.

De helikopter werd op een andere plek stilgezet, waarna de mannen snel probeerden te ontsnappen. Ze leken met de misdaad weg te komen, totdat een team van de politie erachter kwam dat Mike zijn echte naam had gebruikt voor het reserveren van de helikopter. Hij werd kort na deze ontdekking samen met drie medeplichtigen aangehouden.

Onschuldig

Eén van de mannen claimde later onschuldig te zijn. Mike zou hem alleen gevraagd hebben om foto’s te maken voor de reportage en niets gezegd hebben over het bevrijden van zijn vrouw. In de tas van deze man werden later fotocamera’s teruggevonden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws