doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Parlementariër zoent borsten vrouw tijdens bespreking

Wat is het domste dat je kunt doen tijdens een videobespreking? Dit komt toch wel redelijk in de buurt. Een Argentijnse parlementariër kon zich even niet inhouden toen zijn vrouw langs kwam lopen tijdens een videobespreking. Hij trok haar shirt naar beneden en dook eens lekker met zijn gezicht tussen de kadetjes. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Parlementariër zoent borsten vrouw tijdens bespreking

Juan Emilio Ameri zat in een vergadering met het lagerhuis toen hij dacht dat zijn internetverbinding het niet meer deed. Ondertussen was een andere parlementariër bezig een toespraak te geven. Deze werd op groot scherm uitgezonden, net als de beelden van alle andere leden van het lagerhuis die thuis werkten. Daar hoorde ook Ameri bij, die op dat moment even met iets heel anders bezig was.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Implantaten

Na afloop van het incident heeft de parlementariër meteen zijn excuses aangeboden. Hij gaf daarbij aan dat zijn partner net nieuwe borstimplantaten had gekregen. Toen ze langsliep, dacht de politicus dat zijn internet het niet meer goed deed, dus toen besloot hij de implantaten even van dichtbij te bekijken.

De voorzitter van het lagerhuis maakte meteen een einde aan de bespreking toen hij merkte wat er bij Ameri thuis gebeurde. Inmiddels is de Argentijn geschorst.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws