Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man gered na drie dagen op zee in koelbox

Afgelopen week werd een Indonesische man gered, nadat hij drie dagen lang in een vrieskist op zee wist te overleven. Zijn boot was tijdens het vissen omgeslagen door de hoge golven, waarna hij langzaam verder de oceaan op was gedreven. 

Man gered na drie dagen op zee in koelbox

Toen Udin Diman op een avond niet thuiskwam na het vissen, heeft zijn familie de politie ingeschakeld. Er werd meteen een zoektocht georganiseerd, maar zonder resultaat. De 46-jarige Indonesiër werd niet gevonden. Pas twee dagen later kwamen reddingswerkers hem tegen, een behoorlijke afstand van de locatie waar zijn boot oorspronkelijk was gezonken.

Volgens de reddingsdiensten heeft hij de juiste keuzes gemaakt om te overleven. Hij had zo weinig mogelijk bewogen om geen energie te verspillen.

Drie dagen lang dreef hij zonder iets te eten of te drinken rond op zee. De visser vertelde later dat hij constant knock out ging van het gebrek aan voedsel en water. Meteen na zijn redding werd hij dan ook naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is hij ontslagen uit het ziekenhuis en teruggekeerd naar zijn familie.

Bizar
  • Unsplash