Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Boevenvangen (3)

Panorama.nl zet iedere week drie criminelen en hun duistere zaakjes volop in de schijnwerpers. Misschien kent u één van...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Panorama.nl zet iedere week drie criminelen en hun duistere zaakjes volop in de schijnwerpers. Misschien kent u één van deze types, woont u naast ze of ziet u ze regelmatig naar uw supermarkt op de hoek gaan. Doe ons een lol en bel dan even met de politie. Worden we allemaal beter van.

Zaak 1 Waar is Achmed Benhamza?

Zaak1

Zaak 2 Man met roze koffer slaat erop los

Op vrijdag 15 februari omstreeks 17.30 uur wil een man door de poortjes van het Centraal Station in Leiden lopen. Het is op dat moment erg druk in het Station. Wanneer hij door het poortje wil gaan, komt er van de andere kant een man, met een roze koffer, die kennelijk erge haast heeft en de man terug duwt. De man zegt rot op en ga op zij. Vervolgens gaf hij de man een stomp tegen zijn schouder. De man die door het poortje wilde, duwt de koffer van de man weg en loopt door. Vervolgens wordt hij meerdere malen door de man op zijn hoofd geslagen. Door omstanders wordt de man met de koffer tegengehouden en wordt erger voorkomen. Wie kent de man met de roze koffer?Herken jij de dader(s) of heb je meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met 0900-8844. Kijk hier voor meer informatie over deze zaak.

Zaak 3 Jonge sluwe dieven in Dinxperlo

Kunt u geen genoeg krijgen van deze types? Voor meer gezochte criminelen gaat u naar www.boevenvangen.nl.