Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lagere eis Zeister Brandmoord

De 31-jarige Aryan R., die het niet kon verkroppen dat de man waar ze verliefd op was ging trouwen met een andere vrouw,...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De 31-jarige Aryan R., die het niet kon verkroppen dat de man waar ze verliefd op was ging trouwen met een andere vrouw, overgoot haar 23-jarige liefdesrivaal met benzine en stak haar in brand. Voor deze gruweldaad, in de volksmond de Zeister Brandmoord genoemd, werd ze eerder veroordeeld tot achttien jaar cel. In hoger beroep de officier van justitie twaalf jaar plus tbs.De beschrijving van de moord uit 2009, in het Algemeen Dagblad, leest als een horrorverhaal:

De 23-jarige mooie Afghaanse Narges was in december 2009 druk met de voorbereiding op haar huwelijk. Stapel verliefd, haar nieuwe woning waar ze na het huwelijk met haar man zou gaan wonen al helemaal klaar.Laat in de middag, het is al donker, gaat de deurbel. Er zou iemand met een pakketje aan de deur staan. Ze is dan net aan het bellen met haar aanstaande. Terwijl ze doorkletsen gaat Narges naar beneden, maar treft niemand aan en gaat weer naar boven. Als ze uit de lift stapt wordt ze vanaf de trap overgoten en in brand gestoken. Het laatste wat haar aanstaande hoort is een ijselijke schreeuw.