Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nederlandse Staat dwingt kort geding af tegen Martin Kok en Vlinderscrime

Gisteren las je op onze site dat misdaadwebsite Vlinderscrime van ex-crimineel Martin Kok het complete justitiedossier.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Gisteren las je op onze site dat misdaadwebsite Vlinderscrime van ex-crimineel Martin Kok het complete justitiedossier van Willem Holleeder op 't internet plempte. Het heeft misschien vervelende gevolgen voor Kok en Vlinderscrime: de Staat is boos en dwingt een kort geding af.

De Nederlandse Staat is niet te spreken over de actie van Kok/Vlinderscrime en zal eisen dat alle bestanden van de website gehaald worden. Zo niet, dan volgt er een dwangsom. Kok lijkt zich maar weinig zorgen te maken. Op zijn website schrijft hij: ''Wij zijn er klaar voor en me site kunnen jullie niet meer uit de lucht halen net als de volgde keer want deze is goed beveilig. Hup voor vlinderscrime. Want wij laten alles van Willem Holleeder op de site staan want we leven hier niet in Turkije.'' Juist.

Lees ook: Vlinderscrime publiceert het dossier Holleeder

Kort geding

Het dossier is gisteren door Kok op de misdaadwebsite geplaatst. Het geding dient vanavond om 19:00, voor de Amsterdamse rechtbank op de Parnassusweg, zo meldt Kok op zijn misdaadwebsite. Hij werd hier vanmiddag over ingelicht door zijn advocaat, Rutger van Veen.