Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jong slachtoffertje spookrijder A79 overleden

Triest nieuws uit Limburg. Een jongetje van drie is aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis van Maastricht, zo...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Triest nieuws uit Limburg. Een jongetje van drie is aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis van Maastricht, zo bericht omroep L1. Vrijdag raakte het arme jochie gewond na een ongeluk met een spookrijder op de A79.

Het dodental van het vreselijke ongeluk komt daarmee op drie. Eerder kwam de 39-jarige moeder van het jochie om het leven. Daarnaast liet ook de 87-jarige spookrijder het leven, na een botsing op de A79 afgelopen vrijdag. De twee andere kinderen van de op 39-jarige leeftijd omgekomen moeder raakten zwaargewond. Dit zijn een meisje van 9 en een jongetje van 7.

Geen verdere mededelingen

Het ongeluk gebeurde nabij Klimmen. De spookrijder had maar liefst zeven kilometer tegen het verkeer in gereden, tussen Heerlen en Maastricht, waarna hij op het jonge gezin uit Maastricht botste. De politie heeft het onderzoek afgerond en zal, uit medeleven naar de nabestaanden, geen verdere mededelingen doen over de zaak.

Verschrikkelijk..