Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

WIN: DEADPOOL BLU-RAY, DUFFLE BAG EN FULLZIPPED HOODY

Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds)...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte. Deadpool is onvolwassen, borderline schizofreen en heeft een grote bek die nooit, maar dan ook nooit stilstaat. Daarnaast blijft hij extreem dodelijk met een voorkeur voor supergrof geweld. In zijn eerste eigen filmavontuur gaat de Merc with a Mouth op zoek naar de man die hem zo gemaakt heeft en het resultaat is net zo verknipt als het brein.

Deadpool is verkrijgbaar op DVD en Blu-ray



We geven aan één winnaar de Blu-ray en het merchandise-pakket weg, deze bestaat uit de Duffle Bag en een Fullzipped Hoody.

De andere winnaars winnen de Blu-ray.



Get into the mood... by Deadpool



Some morning, ain't easy to go to work and punish the motherfuckers. Here's the playlist to get me in the mood….



www.deadpoolfilm.nl

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.