Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Niet al te snuggere drugsdealer speelt de politie in de kaart (FOTO'S)

Drugsgerelateerde onderzoeken kunnen lang en slopend zijn, maar er zijn altijd wel dealers die de politie simpelweg in d...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Drugsgerelateerde onderzoeken kunnen lang en slopend zijn, maar er zijn altijd wel dealers die de politie simpelweg in de kaart spelen.

Menig stadsjongen kent wel de 'ouwe jongens krentenbroodverhalen'. Van drugshandelaren die rondreden met een kapot achterlicht, of juist nietsvermoedend de verkeerde hoek omsloegen en regelrecht in een algehele controle terechtkwamen, waarna ze het moesten ontgelden. ''Mag ik even uw auto doorzoeken''? ''Nee''. ''Nou dan heb je pech, uitstappen!''.

Tegen de lamp

Voor de dealers die op deze manier tegen de lamp lopen, kunnen wij - met tegenzin - nog enigszins begrip opbrengen. Maar wat dit lieftallige dametje presteerde, is toch echt haar eigen, oliedomme fout. Dit niet al te snuggere huisdealertje liet namelijk een handleiding achter voor haar klanten op de voordeur van haar woning.

Lees en zie ook: Mexicaanse drugshandelaren gebruiken bazooka's om drugs de VS in te smokkelen

Stomheid

Twee agenten van het politiekorps van Fayette County in de Amerikaanse staat Virginia kwamen af op een klacht over joyriden. Ze hadden informatie dat de boosdoener zich schuilhield in een woning. Eenmaal aangekomen bij het huis waren ze met stomheid geslagen toen ze lazen wat er op een roze briefje op de voordeur stond. 'Dankzij verraders wordt iedereen die deze woning betreed onderworpen aan fouillering. Alle mobiele telefoons en drank blijven buiten. Ben je geen verrader, zal het je ook niet beledigen als ik je fouilleer'.  

Lees en zie ook: Australische gangster schiet zichzelf in z'n ballen

Schandpaal

Eén plus één is twee, dachten de agenten. Ze ondervroegen de 38-jarige huiseigenaar April Lynn Lavender over de verkoop van drugs. Met haar 'toestemming' doorzochten ze het huis en troffen daar heroïne en methamfetamine aan. April werd gearresteerd en aangeklaagd voor het illegale bezit van verdovende middelen met de bedoeling het te verhandelen. De 22-jarige Kristie Weis, ook aanwezig in de woning, werd beschuldigd van joyriden. 

Lees en zie ook: raar mannetje sekst met bestelbus (FOTO)

Publieke opinie

Als crimineel hoor je de politie om de tuin te leiden en niet de weg te wijzen. Nu staan deze twee genieën gelukkig niet alleen terecht in de rechtszaal, maar ook door het hof der publieke opinie worden ze genadeloos aan de schandpaal genageld.

Lelijk handschrift.