Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gestrande vrouw is wanhoop nabij en brandt onbewoond eiland af

Een gestrande vrouw heeft een onbewoond eiland compleet in de as gelegd om de reddingsdiensten te alarmeren. Een 3...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Een gestrande vrouw heeft een onbewoond eiland compleet in de as gelegd om de reddingsdiensten te alarmeren.

Een 30-jarige vrouw uit Nieuw-Zeeland bracht vier dagen door op het verlaten Browns Island - een klein, onbewoond eilandje voor de kust van grote stad Auckland - en had er toen genoeg van. Ze zette 14 hectare van het eiland in lichterlaaie. De rook van de vlammenzee bereikte het vaste land, waardoor ze gered kon worden. Het is onbekend hoe de vrouw op het eiland verzeild is geraakt, meldt The New Zealand Herald.

In rook op

Het lijkt een droom om te verblijven op een onbewoond eiland. Zorgeloos één zijn met de natuur. Tenminste, totdat de verveling inslaat, want zoals het klokje thuis tikt, tikt 'ie nergens anders. De eenzame vrouw vond een hut waarin zij kon schuilen. Drinkwater was er niet, waardoor uitdrogingsverschijnselen al snel optraden. Gelukkig voor de noodlottige vrouw kon zij zich tegoed doen aan het voedsel dat het vulkanische eiland te bieden had. Maar al die vegetatie is nu in rook opgegaan.

Lees en zie ook: winderige vrouw verbrand door scheet op de operatietafel

Vuurzee

De vrouw wist dat zij de sigaar was als zij niets zou doen. Ze probeerde met de rookpluimen van kleine vuurtjes de aandacht te trekken, maar de sterke wind wakkerde het vuur aan. Al snel veroverde een vuurzee het eiland. De hulpdiensten trokken uit na het zien van de immense rookwolken en troffen de verwilderde vrouw aan. Ze hield geen brandwonden over aan het midweekse avontuurtje, maar werd wel opgenomen in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. Ook wordt haar mentale toestand onder de loep genomen.

Lees en zie ook: papegaai verlinkt buitenechtelijke affaire baasje

Doe ons maar gewoon de Spaanse Costa.