Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Check die trailer! Fast & Furious 8

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week bl...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op Fast & Furious 8.

Binnenkort komt alweer het achtste deel van de succesvolle Amerikaanse filmreeks The Fast and the Furious uit. The Fate of the Furious heet 'ie, al staat de film ook bekend als Fast & Furious 8. Dit keer heeft de Amerikaanse regisseur Felix Gary Gray (The Italian Job, Straight Outta Compton en The Negiotiator) het stuur in handen en zit de vaste scenarioschrijver Chris Morgan op de passagiersstoel. Als dat al niet veelbelovend genoeg is, noemen wij ook nog even de welbekende miljoenencast op: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, rapper Ludacris (Chris Bridges), Helen Mirren (!)Kurt RussellNathalie Emmanuel en Charlize Theron.

Actie

In 2001 bracht de franchise het eerste deel uit, waarin de in 2013 overleden Paul Walker samen met Vin Diesel de hoofdrol speelde. Op het succes van toen borduurt de filmreeks met steeds heftigere actiescènes voort. Of de sterrencast het spektakel van deel zeven uit 2015 kan overtreffen? Na het zien van de trailer denken wij van wel.

Lees en zie ook: check die trailer! Patriots Day

Acht 

In het achtste deel valt de hechte familie uit elkaar, nadat Vin Diesel door toedoen van een mysterieuze vrouw het criminele pad verkiest. Het lukt hem maar niet om aan haar en de misdaad te ontsnappen, waardoor hij geen andere keuze ziet dan zijn vrienden in de steek te laten. Z'n maten proberen hem met man en macht terug te krijgen. Maar of het ze ook gaat lukken, is natuurlijk de vraag.

Lees en zie ook: check die trailer! Dunkirk

Fast & Furious 8 draait vanaf 14 april 2017 in de bioscopen.