Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bezeten meisje van 'The Ring' maakt opnieuw slachtoffers (VIDEO'S)

Wat als dat doodenge meisje uit horrorreeks The Ring écht uit de televisie komt gekropen? Aan de reacti...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Wat als dat doodenge meisje uit horrorreeks The Ring écht uit de televisie komt gekropen? Aan de reacties van de nietsvermoedende klanten in een elektronicawinkel te zien, is een hartverzakking niet vergezocht. 

De Amerikaanse horrorfilms The Ring (2002) en opvolger The Ring Two (2005) krijgen er op 9 februari een broertje bij: Rings. Ter promotie bedachten de gewiekste klootzakken van het marketingteam een geniale stunt. Jullie worden bedankt. Al zijn de beelden, waar we met plaatsvervangende angst naar kijken, werkelijk hilarisch.

The Ring

Waar ging deze op een Japanse film gebaseerde horrorklassieker ook alweer over? We frissen je geheugen op. De legende gaat dat het bezeten meisje Samara door haar pleegouders in een waterput is gegooid, waarin zij op de zevende dag de dood vindt. De ring uit de titel is de laatste cirkel daglicht die ze ziet, als de deksel op de put wordt geschoven. Zij spookt daar nu. En er bestaat een soort van tape van. Wie deze mysterieuze videoband bekijkt, krijgt direct na afloop een telefoontje waarop een stem aan de andere kant van de lijn te horen is die zegt: ''Over zeven dagen ga je dood''. Begint er weer wat te dagen?

Lees en zie ook: bizarre beelden: 'geest' terroriseert klein meisje (VIDEO)

Rings

Dertien jaar later is Holt (Alex Roe) de mythe van de videotape opnieuw aan het onderzoeken. Tegelijkertijd doet Jula (Matilda Lutz) een schokkende ontdekking: er is een film in de film, die niemand ooit eerder heeft gezien. Dat wordt lach.. griezelen!

Lees en zie ook: kijk en huiver: vijf ijzingwekkende horrorfilms (VIDEO'S)

Lees en zie ook: schokkende beelden: vrouw 'bezeten door de duivel' (VIDEO)

De stunt is werkelijk om door een ringetje te halen.