Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hamilton op podium: 'That guy'

Lewis Hamilton was na afloop van de Grand Prix van China, maar wat blij met zijn overwinning. De Brit toonde ook bewonde...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Lewis Hamilton was na afloop van de Grand Prix van China, maar wat blij met zijn overwinning. De Brit toonde ook bewondering voor de prestatie van Max Verstappen. 

Dat Sebastian Vettel naast hem op het podium  stond verbaasde Hamilton niet, maar de prestatie van de jonge Nederlander wel. 'That young guy over here," begint Lewis om gelijk onderbroken te worden door Max. "Je noemt mij altijd die jonge knul,' zo lacht Max. "Max vindt het blijkbaar heel makkelijk om in te halen als de baan nat is. Misschien moet ik maar eens naar hem gaan kijken," zo zei Hamilton. De Red Bull-coureur werd door zijn spectaculaire inhaalrace ook tot Driver of the Day verkozen iets wat Hamilton weinig uitmaakt. "Ik pak liever de overwinning."

Lees ook: 'Brundle tegen Max: 'Het leek wel een videospel'

De Brit was wel tevreden over de race. "Het was vandaag lastig voor ons allemaal met de weersomstandigheden. De baan droogde snel op waardoor we snel overstapten van intermediates op slicks. Ik ben blij dat ik hier relatief eenvoudig win." In de komende races verwacht Hamilton wel meer tegenstand en dan vooral van Vettel. "Met een nieuwe Safety Car-fase hadden we veel dichter bij elkaar gezeten denk ik. Onze rondetijden waren immers vergelijkbaar. Het gevecht wat ik dit jaar ga hebben met Sebastian is misschien wel het spannendste van mijn carrière."

Nu hopen wij natuurlijk dat ook Max zich tussen dat gevecht kan wringen.