Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gomorrah 3 in november op televisie

Liefhebbers van de populaire serie wachten al een tijdje op een gloednieuw seizoen van de serie, maar tot op heden ble...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Liefhebbers van de populaire serie wachten al een tijdje op een gloednieuw seizoen van de serie, maar tot op heden bleef het afwachten wanneer het derde seizoen eindelijk zou verschijnen. Italiaanse bronnen hebben nu eindelijk een releasedatum te pakken gekregen. Het Italiaanse Sky schijnt het derde seizoen van Gomorra in november 2017 uit te gaan zenden. Er is al een trailer online. Zie boven. 

Netflix zal de serie waarschijnlijk als eerste uitzenden maar hij staat nog niet aangekondigd in hun release-schema, spannend dus. 

Het eerste seizoen van Gomorra verscheen op 6 mei 2014 op Sky Italia. Op het tweede seizoen moesten fans vervolgens liefst twee jaar wachten. Pas op 10 mei 2016 begon met met het uitzenden van het tweede seizoen.

Ook nu lijkt het langer te duren dan verwacht.

Van het derde seizoen was het lange tijd onbekend wanneer die nou eindelijk zou komen. Wat wel duidelijk was, was dat de makers niet wilden dat de fans wederom twee jaar moesten wachten. Op 11 oktober 2016 werd vervolgens bekend dat de opnamens eind dat jaar weer zouden beginnen.

Naar nu bekend zal het nieuwe seizoen zich nog meer dan voorheen concentreren op het oude historische centrum van Napels. Omdat daar het meeste criminele geweld plaats vindt, zoals we ook via deze site al regelmatig naar buiten hebben gebracht. Maar niet iedereen werkt daar mee. Zo zijn de echte criminele clans ter plekke niet blij met alle pottenkijkers.

Overigens staan oude afleveringen van Gomorrah gewoon online. Zoals hier:

Om het wachten nog even vol te kunnen houden wijzen we u graag op deze uitstekende documentaires of items over de Camorra.