Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Horner baalt na het missen van pole-position

Max Verstappen werd gisteren tijdens de kwalificatie tweede en Daniel Ricciardo derde. Sebastian Vettel was met zijn Fer...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Max Verstappen werd gisteren tijdens de kwalificatie tweede en Daniel Ricciardo derde. Sebastian Vettel was met zijn Ferrari de mannen van Red Bull te snel af. En dus baalde Christian Horner na afloop al zag hij ook kansen.

"In elke sessie en elk segment waren we het snelste, behalve in die ene waar het allemaal om draait," zo vertelt Horner na afloop van de kwalificatie. "De rijders hebben het maximale uit het materiaal gehaald maar er is bij ons helaas niet 'een laatste beetje' wat we kunnen aanboren," zo verwijdt de Brit naar het opschroeven van de motoren bij Ferrari en Mercedes in Q3. 

Lees ook: Verstappen ietwat teleurgesteld na P2: 'Ging voor pole'

Toch ziet Horner ook kansen voor zondag. Ook omdat Sebastian Vettel om een wereldtitel strijd en dus liever geen risico's zal willen nemen. "Wat betreft de racepace zijn we bijzonder sterk, dat hebben we vrijdagavond kunnen zien. Ik ben blij dat we als tweede en derde van start mogen gaan. Natuurlijk is het vervelend dat Ferrari in het laatste segment ineens vijf kilometer per uur harder gaat dan wij op de rechte stukken, maar het is nu eenmaal zoals het is."

Dan vandaag maar een P1!