Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kubica in beeld bij Williams: 'We hebben meerdere opties'

Het leek slechts een kwestie van tijd voor Robert Kubica zou worden aangekondigd bij Renault. Toch koos de Franse renstal uiteindelijk voor Carlos Sainz en dus moet Kubica opnieuw op zoek. Williams biedt misschien uitkomst.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"We evalueren een aantal coureurs," zo laat een woordvoerster van Williams weten aan GPUpdate.net. "Eén van hen is inderdaad Robert Kubica. Dat wat we gaan evalueren is natuurlijk vertrouwelijke informatie en ik kan niet vertellen wat er allemaal staat te gebeuren, maar zodra we in de positie staan om meer te vertellen zullen er aankondigingen volgen."

Lees ook: Verstappen: 'Terugkeer Kubica zou goed zijn voor F1'

Kubica lag er lang uit na een rallycrash in 2011. Toch lijkt de Pool na meerdere testen voor Renault dit jaar helemaal klaar te zijn voor een rentree op het hoogste niveau. Toch heeft Kubica bij Williams geduchte concurrentie. Lance Stroll lijkt zeker van een zitje en Williams kan ook nog kiezen voor Felipe Massa of testcoureur Paul Di Resta. Massa heeft inmiddels aangegeven alleen bij Williams te willen rijden en anders te stoppen.

En dat zou dan ook weer zonde zijn..