doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Is dit 's werelds meest sexy verpleegster?

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen de moeite waard is. Met vandaag, uit oktober van het vorige jaar, een leuke verpleegster.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

In het ziekenhuis terecht komen is nooit leuk, maar als deze dame aan je bed staat wordt de pijn toch wel heel erg verzacht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Maak kennis met de 31-jarige Laura Drain uit Florida. Een vrouw met veel talenten. Zo werkt deze verpleegster op intensive-care-afdelingen en helpt ze regelmatig een handje mee in de operatiekamer. Dagen van 13-uur werken zijn voor haar geen uitzondering.

Model

Maar naast haar normale werkzaamheden is ze ook nog eens fitnessmodel en personal trainer. Met een passie voor gezondheid en haar looks probeert ze andere mensen aan te zetten tot een betere levensstijl. Met haar Instagrampagina bereikt ze zo'n 4 miljoen volgers.

@backlink(169755)

'Ik doe dit werk nu al zo'n acht jaar en ik heb nog nooit iemand die veel sport gezien met ernstige gezondheidsproblemen. Dat komt doordat een actieve levensstijl de kansen verkleint op veel ziektes en zorgt vooreen beter gevoel', zegt ze tegen Daily Mail.

Verandering

De jaren werken in ziekenhuizen ging haar niet in de koude kleren zitten. Ze was gestresst, had overgewicht en was moe. Toen ze in de spoelge keek, besloot ze daarom dat het anders moest en begon met sporten. 'Ik wilde gezond zijn in plaats van pillen slikken voor mijn gezondheid. Daarnaast wilde ik ook andere stimuleren en helpen'

Toch was het nooit meteen haar bedoeling geweest om model te worden. Ze volgde een speciaal dieet en raakte daardoor steeds meer gemotiveerd om resultaten te behalen. Daarop deed ze mee aan een bikini-modellenwedstrijd en eindigde negende van de dertig. Vervolgens ging ze aan de slag met een personal trainer om steeds verder te kunnen komen. Dat resulteerde dat ze mee mocht doen met speciale bodybuilding- en fitnesswedstrijden waarmee ze zelfs geld kon verdienen.

Kritiek

Tegenwoordig heeft ze naast haar levensstijl ook nog een eigen fitnesswebsite en heeft ze zelfs een boek geschreven. Ook houdt ze een blog bij, waar ze regelmatig de vloer aanveegt met andere modellen. 'Mijn benen en kont zijn het resultaat van hard werken. Sommige meisjes noemen zichzelf fitnessmodellen of fit chicks, terwijl dat helemaal niet zo is. Zij hebben hun mooie lichaam gekregen van moeder natuur, terwijl anderen gewoon echt sporten om resultaten te bereiken.'

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws