Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Verstappen wil weer excelleren in Braziliaanse regen

Over een week rijdt Max Verstappen weer op Interlagos in Brazilië. De Nederlander imponeerde vorig jaar met een aantal schitterende inhaalacties in de Brazililaanse regen!

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

“We hopen na de leuke regenrace van vorig jaar weer een goede prestatie neer te kunnen zetten,” zo zegt Max op zijn eigen website. “Ik heb toen echt genoten. Enkele mooie gevechten en inhaalacties hebben toen tot een verdiend podium geleid. Ik had nog een flink moment vlak voor de ingang van de pitstraat. Het was op het nippertje, maar uiteindelijk slaagde ik erin om de auto weer onder controle te krijgen en door te gaan."

Dat wil Verstappen dit jaar liever achter wege laten, maar regen is wel welkom voor de Nederlander. “Ik hoop weer op een nat raceweekend. Ik denk namelijk dat we op het droge wat minder competitief zijn dan in de regen. Vooral met de hoogteverschillen op het rechte stuk, wat niet ons sterkste punt is."

@backlink(166853)

Verstappen houdt wel van de historische baan en het enthousiaste publiek. “Met de smalle startgrid bevind je jezelf vaak erg dicht bij de tribunes, wat best uniek en bijzonder is. De Braziliaanse fans zijn erg gepassioneerd en uitgelaten. Het is dan ook erg speciaal om de sfeer van het publiek vlak voor de start te voelen. De Formule 1 heeft een grote historie in Brazilië en dat is gedurende het gehele raceweekend ook te zien."