Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit wordt jouw TV-avond!

Elke dag rond vier uur zoekt Panorama drie kijktips voor de komende televisieavond uit, zodat je precies weet waar je je op kunt verheugen. De tips voor zondag 12 november:

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Actietip:

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Na het eerste deel vorige week is vanavond het slotstuk van The Hunger Games aan de beurt. De grote finale breekt aan, waarin Katniss (Jennifer Lawrence - Silver Linings Playbook, American Hustle) samen met Gale, Finnick, Peeta en een eenheid van District 13 de confrontatie aangaat met President Snow. Katniss en haar team gaan de strijd tegen het Capitol aan in een missie waarbij zij hun leven riskeren om de bevolking van Panem te bevrijden en President Snow van zijn troon te stoten. De dodelijke vallen, vijanden en keuzes die Katniss te wachten staan, zijn uitdagender dan wat zij ooit heeft ervaren tijdens The Hunger Games. Een sensationeel slot van de filmreeks! Check hieronder de trailer.

Zender: Net 5

Tijdstip: 20.00 uur

@backlink(167015)

Sporttip:

Grand Prix Brazilië: de race!

Het hele jaar liep het allemaal niet bij het team van Red Bull Racing en dan vooral niet bij de Nederlander Max Verstappen. De 20-jarige Limburger had problemen met de remmen, met de motor of werd door een andere coureur - we noemen geen namen, maar zijn naam rijmt op Häikkönen - van de baan geramd. En toen waren daar opeens twee Grand Prix overwinningen in Maleisië en Mexico. De verwachtingen voor de race op het Braziliaanse Interlagos circuit zijn dan ook hooggespannen en mening racefan bidt nu al tot de weergoden om regen. Net als vorig jaar, toen een weergaloze Max al glijdend en glibberend van plek 16 bijna iedereen voorbij reed en als derde op het podium belandde. Vandaag de race met misschien wel: regen! Check hieronder de race van vorig jaar nog eens terug.

Zender: Ziggo Sport

Tijdstip: 17.00 uur

@backlink(167105)

Serietip:

Loch Ness

Na de première vorige week is het vanavond tijd voor het tweede deel van deze geweldige Britse misdaadserie rond het mysterie van het monster van Loch Ness. Na de vondst van een mensenhart aan de oever van Loch Ness wordt psycholoog Blake Albrighton toegevoegd aan het onderzoeksteam. Inspecteur Frank Smilie is sceptisch over Albrightons conclusies over de zaak. Maar wanneer hij toch gelijk krijgt, blijkt dat er wel degelijk een seriemoordenaar actief is in de Schotse highlands.

Zender: RTL 4

Tijdstip: 21.30 uur

Een seriemoordenaar sluipt rond bij het beruchte meer van Loch Ness.