Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Met deze vrouwen delen mannen het liefst het bed

Sleepcupid ondervroeg 6000 mensen, verspreid over de wereld, naar het antwoord op de vraag: Met welke celebrity zou jij wel een figuurlijk beschuitje willen eten?

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

En laten we het zo zeggen, de antwoorden zijn lekker verschillend. Van Engeland waar ze het liefst Kate Middleton en Emma Watson tussen de lakens willen tot Australië waar Margot Robbie hoog op het verlanglijstje staat. 

Europa

De Europese man koos massaal voor de Oekraïense Olga Kurylenko, Ook wel bondgirl in Quantum of Solace en poseerde voor Victoria's Secret.

Elsa Hosk

Op twee stond de Hongaarse Miss Timea Babinyecz en op een nette derde plek stond het Zweedse model Elsa Hosk, wie we weer kunnen kennen van onder andere de Victoria's Secret show. 

Amerika

De Amerikanen zetten miss Kardashian-West op één. Wie we natuurlijk allemaal kennen vanwege haar befaamde bilpartij. 

Kim Kardashian

Gevolgd door bombshell Scarlett Johansson, wie we natuurlijk allemaal hebben gezien in haar zwarte latex outfit in de Avengers-serie. Mila Kunis, actrice en liefje van Ashton Kutcher sluit deze top drie af. 

Scarlett Johansson

Mocht je de rest van de lijst willen lezen, of benieuwd naar de mannen waar de vrouw het liefst de lakens mee deelt? Lees de volledige uitslag van het onderzoek hier.

Mila Kunis

Dit artikel verscheen eerder op Playboy.nl