Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit wordt jouw TV-Avond!

Elke dag rond vier uur zoekt Panorama drie kijktips voor de komende televisieavond uit, zodat je precies weet waar je je op kunt verheugen. De tips voor vrijdag 17 november:

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Filmtip:

National Treasure: Book of Secrets

Schattenjager Ben Gates (Nicolas Cage - Leaving Las Vegas, The Rock) en zijn vader, archeoloog Patrick (Jon Voight - Deliverance, Mission Impossible) ontdekken dat één van hun voorvaderen betrokken was bij de samenzwering om president Lincoln te vermoorden. Om de familienaam te zuiveren reizen ze af naar Buckingham Palace en het Witte Huis, waar ze op bewijsmateriaal over een vergeten gouden stad stoten...

Zender: SBS 6

Tijdstip: 20.30 uur

@backlink(167243)

Serietip:

Flikken Rotterdam

Vanavond is het tijd voor alweer de laatste aflevering van het tweede seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam, over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid van handelen om alle betrokkenen te kunnen aanhouden. Dries en Esther jagen op de ontsnapte seriemoordenaar Jeffrey, die wraak wil nemen op Dries' nichtje Sanne. Kortom, spanning alom!

Zender: NPO 1

Tijdstip: 20.35 uur

Het team van Flikken Rotterdam komt vanavond weer in actie in de havenstad.

@backlink(167229)

Sporttip:

Grand Slam of Darts

De Grand Slam of Darts is een jaarlijks terugkerend toernooi tussen de winnaars van de televisietoernooien van de PDC en de BDO. De eerste drie edities, in 2007, 2008 en 2009, werden allen gewonnen door Phil Taylor. Maar de voorbije twee jaar was onze eigen Michael van Gerwen de beste. Lukt het hem ook om drie titels op een rij te winnen?

Zender: RTL 7

Tijdstip: 22.00 uur

Drie op een rij voor Van Gerwen?