Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Australische heeft enorme spin in auto

Australië is een prachtig land, maar er wonen genoeg enge figuren. Daarmee bedoelen we natuurlijk de dieren en niet de mensen. Dus daar kan het wel eens voorkomen dat je een enorme spin in de auto hebt.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Dat merkte ook deze vrouw. Ze was aan het rijden toen ineens de enge medepassagier in haar gezichtsveld verscheen. Eenmaal thuis zette ze de jachtkrabspin uit de auto en dacht dat ze verlost was van haar nachtmerrie.

Dat bleek niet zo te zijn. De volgende ochtend controleerde ze de auto en de spin was compleet verdwenen. Totdat ze ’s avond weer moest rijden. Toen kwam het weer tevoorschijn vanaf de passagierskant. En het dier liep recht op haar af, wat het dit keer nog enger maakte. ‘Het had zulke lange poten, het was gewoon smerig. Ik raakte in paniek, want elke keer als ik het beest zag werd ik gewoon misselijk. Stel je voor dat het dier op mijn hoofd zou springen?’ vertelt de vrouw. Ze moest twintig minuten met het dier in de auto overleven.

Zij is nu bang dat er een nest van spinnen in haar auto zit. Wij nemen morgen in ieder geval gewoon de fiets naar kantoor en laten de auto staan!

Bron: Elite Daily