Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zoon Patrick Kluivert tekent contract bij FC Utrecht

Ruben Kluivert heeft een contract getekend voor FC Utrecht. Daarbij is hij de vierde zoon van Patrick Kluivert die gaat spelen voor een profclub.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

FC Utrecht

De zeventienjarige Ruben Kluivert is op dit moment actief voor de Amsterdamse amateurclub AFC, waarvoor hij in het -19 team speelt. Daar bleek de jongen over genoeg talent beschikken, aangezien ook AZ op de speler aasde. Die club bood de speler een proefperiode aan, maar hij kiest nu dus voor FC Utrecht. Hoewel de speler over wat talent van zijn vader lijkt te beschikken, speelt hij tot tegenstelling van zijn vader en broer Justin Kluivert centraal in de verdediging.

@backlink(170645)

Vier Kluiverts

Er zijn nu dus in totaal vier Kluiverts die op dit moment spelen bij een profclub. Zijn oudste broer Quincy speelt bij Vitesse en Justin straalt inmiddels regelmatig in het eerste van Ajax. Shane verovert de harten van mensen naast koken ook als speler van Fc Barcelona. Het duurt nog wel even voordat we laatstgenoemde in actie zien, aangezien hij nog maar tien jaar oud is. Wellicht zien we over tien jaar dus vier Kluiverts stralen in het Nederlands Elftal. Als Patrick Kluivert bondscoach wordt is het feest helemaal compleet voor The Kluivert Five.