Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geëmotioneerde Verstappen: 'Heb het verprutst'

Het leek allemaal de kant op te vallen van Max Verstappen, maar de Nederlander toonde zich opnieuw ongeduldig aan het einde van de race en moest daarvoor na de finish voor op de blaren zitten.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

"Dit is gewoon zwaar klote, maar ik heb het deze race zelf verprutst," zo was een zichtbaar geëmotioneerde Verstappen na afloop zelfkritisch voor de camera's van Ziggo Sport"Het is natuurlijk makkelijk oordelen na de race maar na deze situatie had het wel beter gekund, maar daar doe ik nog weinig aan. De pace was goed, maar ik heb het zelf verknald."

Hamilton

Eerst was er al de inhaalactie op Hamilton. Verstappen ging daarvoor buitenom op een plek waar dat eigenlijk niet kan. "Ik ging buitenom maar op een gegeven lag ik iets te ver en verloor ik de auto, maar toen lag alles nog open. Misschien wilde ik te snel weer naar voren. Op dit moment gaat het niet zo soepel als dat ik zou willen, maar dat vorig jaar ook zo. Nu is het zaak dat om te draaien."

Vettel

Na afloop van de race volgde een kort onderonsje met Vettel. De Nederlander kreeg na afloop een klopje op zijn schouder van de Duitser. Vettel zijn race was door de clash in de hairpin dan wel verpest toch vond hij na afloop dat vooral Verstappen daar zijn podium weggaf. Over het gesprek tussen de twee wilde de Nederlander weinig prijsgeven. "Dat blijft tussen ons."