Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Passagier overlijdt nadat ze deels uit het raam van een vliegtuig wordt gezogen

Een vliegtuig heeft een noodlanding gemaakt in Philadelphia nadat een motor ontplofte en een raam eruit klapte. Een ongelukkige vrouwelijke passagier werd op grote hoogte uit het toestel gezogen. Ze overleefde het niet.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Vliegtuig

Een vliegtuig van de Amerikaanse maatschappij Southwest Airlines heeft een noodlanding moeten maken nadat één van de motoren tijdens een vlucht ontplofte en een vliegtuigraamp barstte.. Daardoor werd één vrouw bijna uit vliegtuig gezogen. Andere passagiers konden haar nog net op tijd tegenhouden, maar uiteindelijk is ze toch overleden aan haar verwondingen. Zeven anderen zouden lichtgewond zijn geraakt bij het bizarre voorval.

Raam

De Boeing 737-700 was nog niet lang vertrokken van de LaGuardia luchthaven van New York en was op weg naar Dallas, Texas toen de linkermotor ontplofte. Brokstukken vlogen door een van de raampjes, waarna de vrouw die langs dat raam zat volgens getuigen gedeeltelijk naar buiten gezogen werd. Ze kon maar net op tijd teruggetrokken worden door andere passagiers, voordat ze geheel uit het vliegtuig gezogen zou worden.

Overleden

De gewaarschuwde piloot veranderde meteen van koers om een noodlanding te maken op de luchthaven van Philadelphia. Daar werd de getroffen vrouw meteen naar het ziekenhuis gevoerd. Het mocht uiteindelijk allemaal niet baten. De vrouw is overleden.