Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Drie broers op de vlucht na schietpartij op begraafplaats

Een opvallende zaak in Limburg, waar op een parkeerplaats van een begraafplaats de kogels in de rondte vlogen. Een dooie boel is het daar in ieder geval niet.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Dagblad De Limburger is met details naar buiten gekomen over de schietpartij die afgelopen zondag plaatsvond en waarbij twee gevonden vielen. Wat is er nou precies gebeurd?

‘Iets uit te praten’

Een van de beschoten mannen zou zondagmiddag een afspraak met een 20-jarige man uit Roermond hebben gehad om ‘iets uit te praten’. Samen met de vriend is de man naar de afgesproken plek gereden, de parkeerplaats van de begraafplaats. Een plek waar volgens buurtbewoners drugsdealers elkaar vaak ontmoeten.

Ook de 20-jarige man uit Roermond was niet in zijn eentje naar de afspraak gekomen. Hij was in het gezelschap van zijn twee broers. De ontmoeting tussen de heren liep uit de hand en er werd ruzie gemaakt. De vechtpartij die volgde, eindigde in een schietpartij.

Aanspreekbaar

Bij die schietpartij raakten de man en zijn vriend gewond. Ze liggen nog altijd in het ziekenhuis, maar zijn aanspreekbaar. De drie broers sloegen op de vlucht en lijken nog altijd van de aardbodem verdwenen.

De politie wilde tegen Dagblad De Limburger niets zeggen over de identiteit van en de zoektocht naar de drie mannen. De krant weet wel te melden dat de drie broers uit ‘het gezin K.’ afkomstig zijn.

@backlink(176147)