Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Chelsea heeft nog kans op Champions League

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft nog steeds kans op een plaats in de nieuwe editie van de Champions League. De kampioen van vorig jaar won de thuiswedstrijd tegen Liverpool met 1-0.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Chelsea profiteerde van de nederlaag die Tottenham Hotspur zaterdag leed tegen West Bromwich Albion (0-1). Twee speelronden voor het einde van de competitie heeft Chelsea nog maar twee punten minder dan de nummer vier uit Londen. Chelsea verkleinde de achterstand op nummer drie Liverpool tot drie punten. De beste vier ploegen van de Premier League mogen volgend seizoen aan de Champions League deelnemen.

Olivier Giroud maakte de bevrijdende treffer voor Chelsea tegen Liverpool. Hij kopte raak na een voorzet van Victor Moses. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum speelden de hele wedstrijd voor Liverpool, dat zich afgelopen week plaatste voor de finale van de Champions League.

Chelsea sluit het seizoen af met wedstrijden tegen Huddersfield Town en Newcastle United. De Spurs stuiten nog op Newcastle United en Leicester City.