Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Robbie Williams krijgt mogelijk boete vanwege middelvinger tijdens WK

Het WK is gisteren afgetrapt met de wedstrijd tussen Rusland en Saoedi-Arabië. Voorafgaand aan de negentig minuten was een openingsceremonie met onder andere Robbie Williams. Die kon zich niet gedragen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

WK

Als voetbalfans iets totaal niet boeit, is het de openingsceremonie. Zij willen gewoon gelijk actie op het veld zien. Toch was er voorafgaand aan de openingswedstrijd een opmerkelijk incident. De Britse zanger Robbie Williams mocht tijdens de proloog een liedje zingen. Dat deed hij zoals vanouds geweldig. Met wat er na het optreden gebeurde zijn de Russen waarschijnlijk niet zo blij mee, meldt The Sun.

Rock DJ

Voor de ogen van de hele wereld stak de entertainer zijn middelvinger op. Bovendien veranderde Williams de tekst van het liedje Rock DJ in I did this for free. Hij leek dus schijt te hebben aan de FIFA en Rusland.

Boete

Maar het incident krijgt mogelijk een staartje. In Rusland is het verboden om te schelden in de openbare ruimte. Daar staat een boete op van 2.500 roebel, oftewel €34. Dit bedrag kan nog verder oplopen, want bedrijven kunnen zelfs een bekeuring krijgen van €685 voor grof taalgebruik. Waarschijnlijk ligt de Angels-zanger daar niet zo wakker van. Mogelijk kunnen ook nog zijn cd's en dvd's uit de schappen gehaald worden vanwege de 'vuile' woorden. Wat een boefje is Robbie Williams toch.