doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Familie berecht voor het opsluiten van een autistische vrouw

De gezinsleden hadden de zorg gekregen over een ernstig verstandelijk beperkte vrouw. Ze sloten haar op en mishandelden haar.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Vijf leden van dezelfde familie uit Amite, Louisiana, worden beschuldigd van het vastzetten van een autistische vrouw in een kooi, een verblijfplaats gemaakt van kippengaas. De mensonterende gijzeling zou een jaar hebben aangehouden. Ook klaagt justitie in de Amerikaanse staat Louisiana het vijftal aan voor het plegen van barbaarse daden tegen de vrouw in de beschreven periode. De familie zou tot het sadistische geweld over zijn gegaan nadat de zorg voor de vrouw hen in handen viel, nadat haar moeder stierf. De mishandelde vrouw was familie van de verdachten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Verzekeringsuitkeringen

Het slachtoffer van wie de identiteit niet bekend is gemaakt werd gedwongen huis- en tuinwerk in de stacaravan uit te voeren, terwijl de rest van het gezin meer dan achtduizend dollar aan sociale verzekeringsuitkeringen inde. Geld dat eigenlijk voor haar bestemd was.

Sigaret

De familieleden misbruikten de vrouw seksueel, lieten haar honduitwerpselen eten, sloegen haar met een hamer, verbrandden haar huid met een sigaret, dwongen haar drugs te gebruiken. Zodra ze protesteerden dreigden ze dat ze zou worden gedood, al helemaal als ze zou proberen te ontsnappen. 

Braken

Een bijzonder wreed incident vond plaats toen het gezin toekeek en lachte terwijl de aanwezigen de kwetsbare vrouw de as van haar gecremeerde moeder lieten eten, vermengd met melk, waardoor ze verschillende keren moest braken. Ze was ingetrokken bij het gezin toen haar moeder stierf. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws