Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tyrese Gibson ziet bankrekening hard slinken

LOS ANGELES - Tyrese Gibson beweert dat hij door de beschuldigingen van zijn ex-vrouw Norma over huiselijk geweld behoorlijk wat inkomsten heeft gederfd. De acteur meent dat zijn carrière hierdoor in het slop is geraakt en hij 75% minder verdient dan hij voorheen deed. Dit meldt The Blast.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

In documenten dat het medium in handen heeft gekregen, staat dat Gibson voorheen zo'n 160.000 euro per maand verdiende en nu nog maar 51.000 euro. Dat geld komt voornamelijk uit royalties en persoonlijke optredens. Het vinden van werk in de filmindustrie is hem door zijn ex onmogelijk gemaakt, zo staat in de papieren.

Gibson heeft zijn spaargeld moeten aanbreken om de zijn maandelijkse lasten te kunnen betalen, waaronder 8500 euro aan alimentatie. De acteur zegt nog maar 110.000 euro op de bank te hebben staan, nadat hij ruim 180.000 euro spendeerde aan juridische kosten 'om de valse beschuldigingen te bestrijden'.

Tyrese doet er alles aan om te voorkomen dat hij ook moet opdraaien voor de kosten van Norma's advocaat. Een rechter moet hierover nog uitspraak doen.