Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Arsenal lange tijd zonder Kolasinac en Niles

LONDEN (ANP) - Arsenal moet Sead Kolasinac en Ainsley Maitland-Niles tot oktober zeker missen vanwege blessures. Verdediger Kolasinac kampt met een blessure aan zijn linkerknie. Middenvelder Maitland-Niles heeft een scheurtje in zijn kuitbeen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De twintigjarige Maitland-Niles kreeg last van zijn linkerbeen bij de openingswedstrijd van het seizoen thuis tegen Manchester City (2-0 verlies). Nog voor de rust moest Maitland-Niles het veld verlaten.

De 25-jarige Kolasinac liep zijn blessure op bij een oefenwedstrijd tegen Chelsea, eerder deze maand. De Bosnische linksback hoopt over twee maanden weer op het trainingsveld te staan. Collega-verdediger Carl Jenkinson zit ook in de ziekenboeg, hij heeft last van hetzelfde gewricht als Kolasinac.

De verwachting is dat de al langer geblesseerde Laurent Koscielny, die het WK met Frankrijk moest missen, in november zijn rentree maakt op het trainingsveld.

Verdediger Nacho Monreal en aanvaller Danny Welbeck zijn na blessures wel weer terug in training. Zij kunnen zaterdag spelen in de Londense derby tegen Chelsea.