Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Michael Schumacher wordt verplaatst naar huis van €30 miljoen’

Hoe het met Michael Schumacher precies gaat weten we niet, maar nu wordt wel bekend dat hij ergens anders gaat verblijven. De oud-Ferrari-coureur wordt verplaatst naar Mallorca.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Michael Schumacher

Dat meldt een burgemeester van het dorpje Andratx aan het Zwitserse magazine L’illustre. “Ik kan officieel bevestigen dat Michael Schumacher naar onze gemeente gaat verhuizen. Alles wordt voor hem voorbereid”, zegt burgemeester Katia Rouarch. Niemand kon aan het magazine echter zeggen wanneer Michael Schumacher daar naartoe vertrekt.

Ontkenning

De gemeente ontkracht echter de woorden van de burgemeester. Zij meldt dat dat de woorden van de burgemeester verkeerd zijn gebruikt. Mocht hij toch komen, dan zegt de gemeente klaar te zijn voor zijn komst. "In dat geval worden ze behandeld als iedere andere inwoner van Andratx."

Villa in Mallorca

Eerder meldde Duitse bronnen al dat zijn vrouw Corinna Schumacher een groot Spaans landgoed had gekocht van Real Madrid-voorzitter Florentino Perez voor €30 miljoen. Die wilde van het stulpje af nadat zijn vrouw overleed. Volgens de Duitse tabloid wilde Corinna daar haar vakanties doorbrengen met haar kinderen en vrienden. Nu lijkt het dat ook Michael de overstap naar het Spaanse eiland maakt.

De Villa die op een landgoed van 15.000 vierkante meter staat heeft twee zwembaden, een helikopterplatform, fitnessruimte en een palmtuin.