Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Michael Schumacher krijgt geheime stamcelbehandeling in Parijs’

Er is weer nieuws rond de situatie van Michael Schumacher. De oud-coureur zou volgens de Franse krant Le Parisien een stamcelbehandeling ondergaan in Parijs.

‘Schumacher krijgt geheime stamcelbehandeling in Parijs’

Michael Schumacher

Dat het niet heel goed gaat met Michael Schumacher is inmiddels wel duidelijk. De Duitse coureur liep tijdens een skiongeluk in 2013 zwaarhoofdletsel op en sindsdien is door de familie maar weinig naar buiten gebracht. Af en toe laten bezoekers zoals JeanTodt en Ross Brawn wel kleine details los, maar veel is nog onduidelijk voor de fans.

Stamceltherapie

Nu lijkt er wellicht een nieuw hoofdstuk aan te komen als we Le Parisien moeten geloven. De zevenvoudig wereldkampioen zou gisteren zijn aangekomen in een ziekenhuis in de Franse hoofdstad. Hij zou daar behandeld worden door de gerenommeerde hartchirurg Philippe Menasche die teven gespecialiseerd is in stamcelbehandelingen. Waarvoor de Duitser een behandeling krijgt is niet bekend.

Toestand

Dit jaar is Michael Schumacher vijftig jaar oud geworden. Daarvoor is een speciale website online gekomen die een overzicht geeft over de carrière van de oud-Formule 1-coureur. Tijdens een tentoonstelling liet de woordvoerder van de familie weten nogmaals de situatie privé te willen houden.

Op de berichtgeving uit Parijs, heeft de familie nog niet gereageerd.