Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw Michael Schumacher geeft update over toestand man

De toestand van Michael Schumacher houdt nog steeds veel fans bezig. Vrouw Corinna, zegt er normaal nooit wat over, maar doet nu toch een kleine uitspraak.

Vrouw Michael Schumacher geeft update over toestand man

Michael Schumacher

Het is alweer zes jaar geleden toen Michael Schumacher een ski-ongeluk had. Daarbij liep de oud-Formule 1-coureur hersenschade op. Sindsdien is het akelig stil over de toestand van Schumacher. Af en toe komen er updates van vrienden, maar hoe de toestand van de oud-wereldkampioen echt is, weten er maar weinig.

Wel gaan er de wildste geruchten rond. Volgens Franse media zou Schumacher in Parijs zijn geweest om een speciale stamceltherapie te ondergaan, maar daar heeft de familie geen uitspraken over gedaan.

KeepFighting

Nu er een nieuwe KeepFightingMichael-Facebookpagina wordt gestart, doet vrouw Corinna wel een uitspraak over de situatie. “Grootse dingen starten met smalle stapjes,” zegt de Duitse. “Samen zijn we sterker en dat is exact hoe we samenwerken in de KeepFighting-beweging.” KeepFighting is de naam van een stichting die door de familie van Schumi is opgestart om andere mensen die een familielid hebben met hersenschade te helpen en geld in te zamelen voor verder onderzoek.”