Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Foto’s van Schumacher worden aangeboden voor 1 miljoen pond’

Het is alweer zes jaar geleden dat Michael Schumacher tijdens een skiongeluk zwaar hersenletsel opliep. Sindsdien wordt de toestand van de racer geheim gehouden. Daar probeert iemand nu vol van te profiteren.

‘Foto’s van Schumacher worden aangeboden voor 1 miljoen pond’

Michael Schumacher

Wij missen allemaal Michael Schumacher. De goedlachse Duitser was misschien wel de beste coureur die we ooit op de wereld hebben gekend. Hij reed in zijn rode Ferrari de wereldkampioenschappen aan een en had daarnaast ook een positieve uitstraling.

Ongeluk

Zes jaar geleden ging het mis tijdens een skiongeluk. De Duitser kreeg een ongeluk toen hij buiten de piste skiede. Sindsdien wordt hij buiten de media gehouden. Zelfs oude vrienden mogen niet bij de racer op bezoek. De mensen die wel welkom waren schetste vaak een treurig beeld. Foto’s en video’s van hem zijn nooit uitgehouden omdat zijn vrouw Corinna keurig de wacht houdt. in een update rond de verjaardag van Schumacher zei Corrina dat “Grote dingen met kleine stapjes starten.”

Foto

Desondanks lijkt er nu toch wat uitgelekt te zijn van bezoekers die stiekem foto’s hebben gemaakt. Daar lijken ze nu ordinair van willen te profiteren aangezien de Britse krant Mirror meldt dat een aantal kiekjes worden aangeboden aan media voor 1 miljoen pond (omgerekend zo’n 1,2 miljoen euro. Daarop zou te zien zijn hoe de oud-wereldkampioen in bed ligt. Het is dan ook triest dat iemand misbruik maakt van een weerloze Schumacher. 

Laten we hopen dat niemand de foto’s wil en dat de legende voor zo ver het kan weer herstelt. Het zou prachtig zijn als hij ooit zijn zoon in een Ferrari tijdens een Formule 1-wedstrijd kan bewonderen.