Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ex-manager: ‘Vrouw Michael Schumacher verbergt zijn ware toestand’

Na het ski-ongeluk van Michael Schumacher in 2013 is er nog altijd veel onduidelijk over zijn toestand. Zijn familie doet dan ook verder geen mededelingen. Desondanks zijn er mensen rond de oud-kampioen die af en toe wel wat vertellen.

Ex-manager: ‘Vrouw Michael Schumacher verbergt zijn ware toestand’

Willi Weber

Een van hen is oud-manager en vriend Willi Weber. De inmiddels 71-jarige Duitser begeleidde de coureur onder andere tijdens zijn wonderjaren bij Ferrari. Hij claimt dat Corinna Schumacher, de echtgenote van Michael, de ware toestand verbergt. “Ze is bang dat de waarheid aan het licht komt,” vertelt hij tegen de Keulse krant Express.

Weber mag Michael niet zien, waar hij erg van baalt. Hij maakt zich dan ook zorgen. Eerder in een documentaire zei hij alleen te weten dat de Duitser tijdens het ongeluk hard geraakt is. “Ik wil graag weten hoe het met hem gaat en hem een hand geven of zijn gezicht aanraken.”

Vechter

Desondanks gelooft hij nog altijd in het herstel van coureur: “Ik weet dat hij een vechter is en als er een kans is op herstel, zal hij er alles aan doen. Ik bid voor hem en ik weet dat ik hem weer zal zien.”

Michael Schumacher

Het laatste nieuws rondom Schumacher was afgelopen september. Le Parisien claimde dat de Duitser een speciale stamceltherapie onderging in een ziekenhuis in Parijs door gerenommeerde artsen. Volgens een verpleegster zou hij bij bewustzijn zijn. Zijn familie heeft nooit op de berichtgeving gereageerd.