Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Schuurs/Mertens onderuit in finale

CINCINNATI (ANP) - Tennisster Demi Schuurs heeft het met haar Belgische tennispartner Elise Mertens niet gered in de finale van het toernooi in Cincinnati. Het als zesde geplaatste koppel bleek niet opgewassen tegen Lucie Hradecka uit Tsjechië en Ekaterina Makarova uit Rusland. Het als zevende geplaatste duo zegevierde in twee sets: 6-2 7-5.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Schuurs en Mertens bereikten in Cincinnati de halve finales door het als eerste geplaatste koppel Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova uit Tsjechië in twee sets te verslaan: 6-4 6-1. In de halve eindstrijd was het Nederlands-Belgische koppel ook te sterk voor voor de Amerikaanse tennissters Kaitlyn Christian en Sabrina Santamaria: 6-1 6-4.

Schuurs is bezig aan een opzienbarend seizoen. De 25-jarige Limburgse won al zes WTA-titels in het dubbelspel, waarvan de laatste vorige week in Montreal met Ashleigh Barty uit Australië. Schuurs zegevierde met Barty ook al in Rome, met Mertens in Hobart en Rosmalen, met Kiki Bertens aan haar zijde in Brisbane en met de Sloveense Katarina Srebotnik als haar dubbelpartner in Neurenberg.